Welke koffie past bij mij?

31/01/21 11:27 Geschreven door Dennis

Welke koffie past bij mij? 

Welke koffie past bij mij


Koffie kiezen

Uiteindelijk ontwikkelt eigenlijk iedereen zijn eigen voorkeur qua soort koffie. Het is dan ook niet altijd vooraf te zeggen welke koffie het beste bij je past. Het antwoord op deze vraag vind je door verschillende opties een kans te geven en ze uit te proberen. 

koffiebonen kopen


Koffie uitproberen

Wanneer je verschillende soorten koffie probeert, ontdek je al snel dat je de ene soort lekkerder vindt dan de ander. Zo vindt je bijvoorbeeld koffie van arabica bonen het lekkerst. Vervolgens zijn er voor dit type boon nog steeds een enorme hoeveelheid verschillende varianten. 

Waarom koffie uitproberen?

Langzaam maar zeker werk je zo naar een type koffie toe die het beste bij je past. Door steeds goede kwaliteit koffie uit te blijven proberen, ontdek je uiteindelijk jouw optimale keuze. 

Koffie abonnement als alternatief

Mocht je nou door de bomen het bos niet meer zien. TGS Coffee Club biedt een leuk en leerzaam alternatief aan. Elke maand koffiebonen thuisbezorgd, met de goede relaties van verschillende koffiebranders zorgen zij ervoor dat je elke maand een nieuwe koffie kan uitproberen. Daarnaast bieden ze een koffiedagboek aan waar je je persoonlijke koffie ervaring in kan bijhouden en documenteren. Zodat je over een paar maanden nog eens kan na slaan wat je van een bepaalde koffie vond.

Dat is niet alles!

Daarnaast bieden ze met regelmaat proeverijen aan in samenwerking met de koffiebranders zodat jij je smaak kan door ontwikkelen. Doe de gratis test om erachter te komen wat voor koffiedrinker jij bent!

Meer Informatie
TGS Coffee Club