Koffiebonen met een smaakje

26/02/21 11:58 Geschreven door Dennis

Koffiebonen in verschillende soorten

Qua koffiebonen kun je in de basis een hoop verschillende kanten op. Het is dan ook niet meer vreemd dat er tegenwoordig een grote hoeveelheid koffiebonen met een smaakje zijn. Bij TGS Coffee Club weten we als geen ander dat deze koffiebonen zeer populair zijn. Ze maken onderdeel uit van een uitgebreid koffieprofiel. 

Test Gratis je koffieprofiel
koffiebonen met een smaakje
koffiebonen met een smaakje 2

Koffie met een smaakje

Aan de hand van een koffie abonnement ben je in staat om verschillende koffiebonen met een smaakje uit te proberen. Bij TGS Coffee Club hebben we een koffiebonen abonnement samengesteld dat je iedere maand opnieuw positief gaat verrassen. Er zijn namelijk zoveel verschillende mogelijkheden, dat veel mensen er vaak nog nooit van hebben gehoord. Denk bijvoorbeeld aan vers gebrande koffiebonen met karamel. 

Het idee van een koffie abonnement

Het idee achter een koffie abonnement is dat je structureel in aanraking komt met nieuwe koffiebonen, nieuwe zetmethodes en gelijkgestemden. Daarmee ga je je als koffiedrinker echt ontwikkelen. Dit komt met voordelen als:

  • Ontdekken nieuwe koffiebonen met een smaakje: Koffiebonen met een smaakje ontdek je pas echt wanneer je ze een keer uitprobeert. Koffie proeven is iets anders dan er alleen maar over horen.

  • Deelname aan social events: Met een koffiebonen abonnement neem je deel aan social events. Hierdoor maak je onderweg nieuwe vrienden. Er gaat niets boven praten over koffie met échte koffieliefhebbers.

  • Alles thuisbezorgd: Tot slot is het simpelweg erg praktisch wanneer alle koffie gewoon wordt thuisbezorgd. Bij TGS Coffee Club zorgen we ervoor dat je maar weinig omkijken hebt naar het hele proces. Het is lekker én gemakkelijk. 
Meer informatie