Koffiebonen met een smaakje
Qua koffiebonen kun je in de basis een hoop verschillende kanten op. Het is dan ook niet meer vreemd dat er tegenwoordig een grote hoeveelheid koffiebonen met een smaakje zijn.
Dennis
26/02/21 11:58 - Comment(s)
Welke koffiebonen kopen?
Welke koffiebonen kopen? Dat is de vraag van menig koffie liefhebber. Wij hebben wat handige tips voor je.
Dennis
15/02/21 16:44 - Comment(s)
Hoe gebruik je een French Press? 

French Press koffie zetten is wat veel mensen al een tijdje met veel plezier doen. Na de aanschaf van een echte French Press ben je dan ook in staat om dit op dagelijkse basis helemaal zelf te doen. Mits je natuurlijk weet hoe je dit moet aanpakken. En dat is precies waar we hierbij verduidelijking ...

Dennis
10/02/21 10:39 - Comment(s)
Hoe gebruik je een Chemex?
De Chemex is momenteel extreem in trek. De populariteit van deze filterkoffiezetter neemt met de dag verder toe.
Dennis
05/02/21 11:15 - Comment(s)
Review (H)eerlijk Koffie
Heerlijk koffie is een bijzonder initiatief van een moeder en dochter. Ze waren onder de indruk van de kwaliteit van de koffie uit Kenya maar ondervonden ook de problemen waar de Keniaanse koffieboer tegen aanloopt.
Dennis
02/02/21 08:42 - Comment(s)
Welke koffie past bij mij?
Welke koffie past bij mij? Uiteindelijk ontwikkelt eigenlijk iedereen zijn eigen voorkeur qua soort koffie. Het is dan ook niet altijd vooraf te zeggen welke koffie het beste bij je past. Het antwoord op deze vraag vind je door verschillende opties een kans te geven en ze uit te proberen.
Dennis
31/01/21 11:27 - Comment(s)
Is koffie slecht voor je?
Het komt nog weleens voor dat mensen die net koffie zijn gaan drinken zich afvragen of koffie slecht voor je is. Of ze horen toevallig van een vriend of familielid dat iemand een hoge bloeddruk kreeg door het te veel drinken van koffie.
Dennis
26/01/21 16:13 - Comment(s)
Waar koffie groeit
Koffie komt voor een groot deel uit Afrika, Azië en Midden- en Zuid-Amerika. In de landen in deze werelddelen wordt koffie grootschalig verbouwd.
Dennis
26/01/21 16:13 - Comment(s)
Welke koffie past bij mij?
Uiteindelijk ontwikkelt eigenlijk iedereen zijn eigen voorkeur qua soort koffie. Het is dan ook niet altijd vooraf te zeggen welke koffie het beste bij je past. Het antwoord op deze vraag vind je door verschillende opties een kans te geven en ze uit te proberen.
Dennis
10/01/21 14:35 - Comment(s)
Koffie abonnement voor de echte liefhebber
Als echte koffieliefhebber is het eigenlijk zonde om altijd maar hetzelfde te drinken. In plaats daarvan heeft het juist veel waarde om af en toe ook wat nieuws te proberen. Daar komt het Regular Joe Plan maar al te goed bij van pas.
Dennis
07/01/21 15:50 - Comment(s)
Welke koffie voor cappuccino?
Om een echt lekkere cappuccino te zetten, heb je goede espresso koffiebonen nodig. Er daar zijn er nogal wat van. Hierdoor kun je qua koffiebonen nog een hoop verschillende kanten op.
Dennis
03/01/21 14:39 - Comment(s)
Wat koffie met je doet
Het is natuurlijk niet voor niks dat koffie wereldwijd zo populair is. Wat koffie met je doet, is blijkbaar zeer positief. Anders zouden mensen niet dag na dag voor een kopje koffie blijven kiezen.
Dennis
29/12/20 15:53 - Comment(s)
Hoe koffiebonen bewaren?
Het is natuurlijk niet voor niks dat koffie wereldwijd zo populair is. Wat koffie met je doet, is blijkbaar zeer positief. Anders zouden mensen niet dag na dag voor een kopje koffie blijven kiezen.
Dennis
29/12/20 15:53 - Comment(s)
Welke koffie in een percolator?
Wanneer je een percolator tot je beschikking hebt, is het belangrijk om wel de juiste koffie te gebruiken. Je loopt anders namelijk het risico dat de koffie niet lekker is of dat er iets misgaat in de koffie apparatuur zelf.
Dennis
24/12/20 13:46 - Comment(s)
Capriole-Haags Bakkie Review
TGS Coffee club gaat reviewen! Waar elke barista en coffee geek op zoek is naar nieuwe smaken en zetmethodes gaan wij aan de slag, nemen je mee met onze ervaring
Dennis
15/12/20 10:48 - Comment(s)
Koffie Zonder Machine
In de tijd waarin we nu leven zouden we het haast vergeten, maar er zijn wel degelijk manieren om koffie zonder machine te verkrijgen.
Dennis
14/12/20 09:33 - Comment(s)
Is koffie gezond voor je?

Iets wat we met z’n allen zo vaak drinken, is in het ideale geval natuurlijk gezond. En gelukkig blijkt dit in de praktijk ook zo te zijn. 

Wil je ook gebruikmaken van de gezondheidsvoordelen van koffie? En dan het liefst door middel van heerlijke koffiesmaken? Sluit dan nu een exclusief koffie ...

Dennis
09/12/20 16:14 - Comment(s)
Waarom koffie filteren?

Bij een te hoge LDL cholesterolwaarde van het bloed blijft er te veel cholesterol aan de binnenkant van je bloedvaten plakken. Hierdoor slibben deze als het ware langzaam maar zeker dicht. Iets wat op termijn erg gevaarlijk is. De kans op bijvoorbeeld een hersenbloeding of een hartaanval neemt dan f...

Dennis
09/12/20 16:14 - Comment(s)
Waarom koffie goed voor je is
De reden dat koffie goed voor je is, zit hem grotendeels in de relatief kleine hoeveelheid cafeïne die zich in de meeste koffiesoorten bevindt. Cafeïne heeft namelijk een positief effect op een groot aantal functies van het menselijke lichaam.
Dennis
09/12/20 16:14 - Comment(s)